TERCER CICLE D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS (INTER)BROTS

Presentació de la programació dijous, 15 d'abril, a les 7 del vespre a l'Espai Cívic

Els espectacles que conformen el cicle.
Els espectacles que conformen el cicle.

DIVENDRES 09 ABRIL 2021

El proper dijous 15 d’abril es presenta el tercer Cicle d’Arts Escèniques i Musicals (INTER)BROTS. La presentació tindrà lloc a l’Espai Cívic, a les 7 de la tarda, amb l’objectiu d’explicar les propostes programades enguany. Durant l’acte també es realitzarà un sorteig entre els assistents de 3 entrades dobles per a tres espectacles diferents. 

L’estrena del cicle tindrà lloc el 24 d’abril,  amb la representació de l’obra La faula de l’esquirol, de la companyia La Baldufa Teatre, al Teatre Casal Agramuntí, a les 6 de la tarda. Un espectacle apte per a tots els públics, a partir de 3 anys, on ens conviden a reflexionar sobre la diferència i el mestissatge.

L’aposta des de l’Ajuntament, malgrat la situació del moment, és continuar oferint una programació anual i de qualitat al municipi. A diferència dels anys anteriors, s’ha apostat per fer una programació d’abril a setembre, coincidint amb les possibilitats que ofereix el bon temps per fer activitats a l’aire lliure i fugir dels mesos més durs de pandèmia, tot buscant un respir, un moment per conrear les nostres ments i gaudir de les manifestacions artístiques en viu i en directe.

La resta de propostes que formen part del cicle són Heliko, d’El Sidral (15/05); Ramon, de la Cia Eòlia (21/05); Una nit amb el Mag Lari (05/06); Echoes, de la Cia Moveo (19/06); la Big Band d’Agramunt (30/06); Heura Gaya (02/07); Absurd, de Circ Vemut (21/07); Ignasi González Quartet (04/08) i Els Brugarol (18/09).

Les entrades dels espectacles de pagament es poden comprar a l’Oficina de Turisme o per internet. Pels gratuïts, caldrà inscripció prèvia. Tot a través del web de l’Ajuntament: www.agramunt.cat

Us deixem l’enllaç de la programació i us animem a venir a la presentació on podreu descobrir altres curiositats i detalls de les propostes d’enguany: (INTER)BROTS