Torna el projecte "La Llavor"

El projecte "La Llavor" continua prosperant amb energia renovada.

DIMECRES 11 OCTUBRE 2023

Amb l'inici del nou curs, també arrenquen les classes de robòtica, una iniciativa que encara és més potent gràcies a la implicació de la comunitat agramuntina, els centres educatius com l'Escola Macià Companys, l'Escola Mare de Déu del Socors, l'Institut Ribera del Sió, les AFE'S, empreses locals i la regidoria d'educació.

"La Llavor", que pren la metàfora de la llavor per sembrar, té com a objectiu deixar una empremta en el present i, sobretot, en el futur dels nostres infants i joves, atraient nou talent a casa nostra. Aquest projecte té una dimensió inclusiva i universal, obrint les seves portes a tots els infants i joves, independentment de la seva realitat.

Mitjançant "La Llavor", es fomenta la creativitat, la tolerància i l'ús de les noves tecnologies. Aquest projecte demostra com la col·laboració entre diferents sectors de la societat pot donar lloc a iniciatives innovadores que beneficien a tothom.

El projecte de “La Llavor” és possible gràcies al suport de les empreses agramuntines Grupo Consist, Torrons Vicens, Indústries Jové Balasch, Copiral, Rotecna i Maquinària Triginer. L’Ajuntament agraeix la seva implicació per impulsar prpjectes com aquest que són beneficiosos pel municipi.