Tot a punt pels tercers JJOO de gent gran de residències de l’Urgell

Nou residències de l'Urgell participaran als jocs que tindran lloc demà a Agramunt

DIMECRES 15 MAIG 2019

Agramunt acollirà demà dijous 16 de maig la tercera edició dels Jocs Olímpics de gent gran de residències de l’Urgell. La iniciativa, que va néixer fa dos anys des de l’ajuntament, sempre s’ha fet a Agramunt i compta amb la col·laboració d’entitats i empreses agramuntines.

La finalitat de la jornada és fomentar l’activitat física  i ser un punt de trobada entre els avis de les diferents residències de la comarca. Aquest any, com a novetat, s’incorpora una nova residència, sent un total de 9 centres participants: La Residència Mare Marcel·lina de Verdú, Sant Antoni de Tàrrega, Sant Pere Claver de Verdú, Llar d’avis del Carme de Tàrrega, Residència de La Fuliola i Boldú, Residència Maldà, Residència Alba de Tàrrega i les dues residències d’Agramunt, Ribera del Sió i Mas Vell.

Els jocs començaran a partir de les 9.30h amb el recorregut de la torxa olímpica des de la residència Mas Vell fins al pavelló, lloc on s’encendrà el pebeter. A continuació, es farà la cerimònia d’inauguració i es donarà inici a les proves esportives. Aquest any, es mantenen les quatre proves, que són l’estira i arronsa, la cursa, les bitlles i la diana amb anelles, totes elles adaptades a les capacitats dels participants.

Un cop fetes les proves, tindrà lloc el dinar de germanor entre els participants i l’entrega de premis. Els jocs olímpics de gent gran de l’Urgell són possibles gràcies a la col·laboració de més d’una cinquantena de voluntaris que ajudaran en tasques d’organització i logística.