Tot a punt perquè entri en funcionament la nova regulació de trànsit

Està previst que el canvis es facin a partir demà dimarts 24 de setembre

Mapa amb tots els canvis direccionals de la nova regulació
Mapa amb tots els canvis direccionals de la nova regulació

DILLUNS 23 SETEMBRE 2019

Entre avui i demà quedarà regulada la nova ordenació de trànsit de les avingudes Agustí Ros i Jaume Mestres d’Agramunt que afecten també els carrers Passeig Nou i carrer del Horts. Tot i que el passat divendres 20 de setembre ja es van posar en funcionament els semàfors ubicats a l’encreuament de la crta.de Cervera amb l’avinguda Jaume Mestre i Agustí Ros, no serà fins demà que entraran en funcionament tots els canvis previstos en la nova ordenació de carrers.

Amb aquesta nova regulació que funcionarà a partir de demà, el carrer Passeig Nou passarà a tenir doble sentit de circulació. Una doble direccionalitat que serà des de la cruïlla amb el carrer Jaume Mestres fins a la passarel·la metàl·lica del Passeig Josep Brufau.  

D’altra banda, el carrer dels Horts serà d’un únic sentit, i la direcció serà del carrer Ensenyament fins al Passeig Nou.  No obstant, el tram fins a la residència serà de doble sentit.

Un altre canvi important, és que des del carrer dels Horts, no es podrà girar directament per accedir al carrer Passeig Nou per sortir a la carretera de Cervera. Per poder pujar pel Passeig Nou serà necessari anar a girar a la intersecció que comunica el carrer Passeig Nou amb el l’avinguda dels Esports.

La doble circulació del carrer Passeig Nou permetrà unir la zona del Passeig amb el centre de la vila descongestionant així la circulació a la plaça del Pou.

Galeria d'imatges