Trobada telemàtica entre ajuntaments i el Secretari General de l'Esport

L'Ajuntament continua treballant per saber com s'haurà de fer el desconfinament esportiu aquest estiu

Trobada telemàtica entre el Secretari General de l'Esport i els ajuntaments
Trobada telemàtica entre el Secretari General de l'Esport i els ajuntaments

DIJOUS 07 MAIG 2020

L’Ajuntament d’Agramunt va participar a la trobada telemàtica que el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, va fer amb els ajuntaments de la demarcació de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran.

Durant la trobada es va traslladar al món local les reunions que la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Fisica (SGEAF) està realitzant amb el teixit esportiu català en el marc de la Mesa Sectorial de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya per abordar els efectes de la crisi sanitària en el sector.

Un dels objectius de la trobada era escoltar les inquietuds dels municipis sobre el desconfinament del sector esportiu i compartir idees per reactivar de manera conjunta la pràctica de l’activitat física.

A la reunió es va tractar temes com l’obertura de les piscines municipals, els campus i casals d’estiu, la nova temporada esportiva o l’obertura de les instal·lacions municipals esportives. Les directius que es va donar és que cal esperar que el Ministeri de Sanitat fixi els protocols que s’hauran de seguir per si es poden dur a terme totes aquestes activitats.