UN TOTAL DE 3.733 AGRAMUNTINS I AGRAMUNTINES ESTAN CONVOCATS A LES URNES

El col·legi electoral s’ubicarà al pavelló firal i comptarà amb totes les mesures de seguretat i sanitàries

El pavelló firal ja està a punt per acollir el col·legi electoral.
El pavelló firal ja està a punt per acollir el col·legi electoral.

DIVENDRES 12 FEBRER 2021

Un total de 3.733 persones d’Agramunt estan convocades aquest diumenge a les urnes amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, segons figura en el cens electoral tancat aquesta setmana.

Unes eleccions que se celebraran al pavelló firal perquè tant els votants com el personal de les meses i de suport tingui les màximes garanties sanitàries. En compliment de les mesures de seguretat i sanitàries decretades pel PROCICAT per fer front a la Covid-19, hi haurà una major separació entre meses electorals, entrades i sortides diferenciades, ventilació continua, neteja dels espais, senyalització i subministrament d’equips de protecció per al personal de les meses.

Recomanacions per als electors

Abans de sortir de casa, és important comprovar a la targeta censal el número de mesa assignat per votar, ja que al pavelló s’habilitaran diferents entrades i files en funció de les meses. També és preferible portar el vot preparat des de casa, com a mesura per agilitzar la votació.

Encara que no són obligatòries, es recomana seguir les següents franges horàries per anar a votar: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones de risc; de 12 del migdia a 7 del vespre, la població en general, i de 7 a 8 del vespre, les persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos).

Així mateix, s’ha d’usar la mascareta en tot moment i mantenir la distància seguretat 1,5 metres entre persones.