Valoració Festa Major Agramunt 2020

Gràcies agramuntins i agramuntines

DILLUNS 14 SETEMBRE 2020

Aquest any la decisió de tirar endavant la festa major no va ser una decisió fàcil i estava plena de dubtes. No obstant, i després de moltes reunions amb els departaments de salut, la consulta diària de les mesures i protocols que calia seguir, i amb la redacció d'un protocol de seguretat propi per cada acte, vam creure convenient apostar per la cultura i ajudar a reactivar un sector que ho està passant malament.
La prioritat sempre va ser garantir la seguretat en totes les activitats. Mostra d'això van ser totes les mesures que al llarg d'aquests cinc dies de festa major van haver de seguir els participants als actes: reserva prèvia d'entrades, ús obligatori de la mascareta, rentat de mans, entrades i sortides esglaonades i molta responsabilitat individual.

Ara, passats aquests dies en fem la reflexió, i ens adonem que part de l'èxit d'haver fet uns actes segurs es deu a cadascuna de les persones que heu format part dels actes i heu complert amb totes les mesures que us hem demanat. Cal fer-vos un reconeixement a tots vosaltres ja que si el vostre comportament no hagués sigut exemplar, de res hagués servit tota la planificació prèvia. Per tant, que la nostra festa major hagi estat una festa segura és la suma dels esforços de tota la població.

D'altra banda, volem reiterar una vegada més l'agraïment per la feina que han fet aquests dies tot l'equip de serveis municipals, els voluntaris de Creu Roja Agramunt, la Policia local, les tècniques de l'Ajuntament, i a totes les entitats que han participat dels actes. També a tots aquells, particulars, grups i artistes, tècnics i empreses per tota la seva tasca realitzada.

Gràcies a tots els agramuntins i agramuntines hem pogut demostrar que es poden fer actes segurs, que la cultura és segura i necessària, i que amb responsabilitat, col·lectiva i individual, malgrat la situació actual que estem vivint es poden organitzar actes.