Valoració positiva del primer any del punt de càrrega de vehicles elèctrics

Els usuaris en destaquen la ubicació, la potència dels sortidors i la qualitat de l’estació

Punt de càrrega de vehicles elèctrics a Agramunt
Punt de càrrega de vehicles elèctrics a Agramunt

DIVENDRES 27 NOVEMBRE 2020

Aquest mes de novembre ha fet un any que ha entrat en funcionament el punt de càrrega de vehicles elèctrics ubicat a la plaça Fondandana. Al llarg d’aquest període s’han registrat gairebé 200 càrregues que han subministrat 4000kWh.

Les dades ens mostren que els mesos d’estiu han estat els més actius, i per contra, els més inactius han estat els mesos de març a maig que ha coincidit amb la mobilitat restringida en motiu de la Covid-19.

Les valoracions que fan els usuaris d’aquest punt són molt positives. Els usuaris destaquen la seva ubicació, propera a parcs i al centre del municipi, la seva potència amb dos sortidors de 50kWh, i la qualitat de l’estació en general.

Recordem que per poder fer ús d’aquest punt de càrrega els usuaris han de descarregar-se l’aplicació @chargeandparking a través de la qual es fa la reserva del sortidor, el pagament,  i on es pot veure l'estat de càrrega del seu vehicle.

L’Ajuntament d’Agramunt per potenciar l’ús d’aquests vehicles no contaminants va aprovar en sessió plenària una bonificació del 75% de l'impost per a vehicles elèctric o amb sistemes híbrids.