AgrActiva Jove

Benvinguts i benvingudes a l'espai jove de l'Ajuntament d'Agramunt! Un portal web que us permetrà informar-vos sobre les activitats adreçades a joves agramuntins, així com inscriure-us als nostres tallers. Jove, activa't!

Arriba AgrActiva Jove, la iniciativa jove de l'Ajuntament d'Agramunt per promoure activitats i tallers per a joves d'entre 12 i 25 anys.

Què oferim?

  • Tallers de temàtiques diverses: cuina, arts, artesania, noves tecnologies...
  • Espai de trobada i intercanvi d'experiències.

Com participar?

  • Tria els tallers que més t'agradin! Hem habilitat una enquesta a la pàgina web municipal perquè ens facis arribar les teves preferències. Seleccionarem les més demanades per a la programació final.
  • Inscripcions: Podràs inscriure't a cada taller des de la pàgina web municipal o enviant-nos un missatge a les nostres xarxes socials.

Accediu aquí al formulari!

No et quedis sense plaça! Inscriu-te a AgrActiva Jove!

    • 1[2].png
    • 2[1].png

Póster Diseño Boho Floral Decorativo Sencillo Orgánico Colores Pastel (1).pngEl proper 26 d'abril es durà a terme el taller de ceràmica dirigit a joves d'entre 12 i 25 anys a l'Espai Cívic d'Agramunt. Les places estan limitades a 15 persones.

El taller, gratuï, consistirà en la realització d'una sessió de dues hores d'un taller de ceràmica. Es retornaran les peces creades als alumnes un cop cuites. L'activitat es durà a terme el dia 26 d'abril de 18:00 a 20:00 h.

Podeu inscriure-us al taller a través d'aquest enllaç.