Alcaldia

Sílvia Fernàndez i Tarragona

Grup Municipal Acord d'Esquerra - Acord Municipal

descarga (7).png

Biografia

image

Sílvia Fernàndez i Tarragona és l'actual alcaldessa de l'Ajuntament d'Agramunt amb una àmplia trajectòria en l'àmbit social i polític.

Pel que fa a la seva formació acadèmica, Fernàndez va obtenir el títol de Batxillerat a l'IB Ribera del Sió el 1997. Posteriorment, el 2001 es va graduar com a Diplomada en Treball Social a la Universitat de Lleida. El 2002 va completar la formació com a Tècnica Auxiliar de Clínica. Més endavant, el 2007, va realitzar un Màster de formació en Immigració, Educació, Llengua i Treball Social a la mateixa universitat. El 2011 va retitular-se amb el Grau en Treball Social, també a la Universitat de Lleida.

Pel que fa a la seva trajectòria professional, Fernàndez ha treballat en diferents àmbits i institucions com a administrativa i treballadora social. A més, ha estat monitora en activitats esportives i de lleure del Patronat Municipal d'Esports d'Agramunt i vinculada a entitats locals. 

 Fernàndez va ser regidora a les àrees de Serveis Socials, Salut i Igualtat a l'Ajuntament d'Agramunt des del 2011 fins al 2020. A més, va exercir com a Vicepresidenta 4a i Consellera Comarcal de l'àrea de Serveis Socials i Igualtat al Consell Comarcal de l'Urgell de 2019 a 2023. El 2020 va esdevenir la primera alcaldessa d'Agramunt. En les eleccions municipals de 2023, fou reescollida de nou com a alcaldessa de la vila.

Carta de salutació

Us donem la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Agramunt, una porta d'entrada a la casa de la Vila que pretén apropar l'Ajuntament als veïns i veïnes del municipi i també donar a conèixer la nostra vila, el nostre patrimoni, tradicions, festes, gastronomia... i la nostra actualitat també als visitants, així com també us volem donar a conèixer el nostre territori, la Ribera del Sió, situada entre la Serra d'Almenara i Montclar.

Aquesta pàgina web també ens permet presentar-nos com a representants del present consistori i així posar-nos a la vostra disposició i poder-vos facilitar les vostres demandes o tràmits.

Per això us convidem a visitar la present pàgina  i us emplacem a fer ara més que mai els vostres tràmits i a tenir aquest contacte immediat amb la casa de la Vila.

Restem com sempre a la vostra disposició.

Sílvia Fernàndez i Tarragona

Alcaldessa d'Agramunt

Contacte

Instagram-Icon.png Instagram

facebook-icon-512x512-seb542ju.png Facebook

mail-icon-2048x2048-525ey8hu.png Correu electrònic: sfernandez@agramunt.cat