Actualitat

AGRAMUNT IMPULSA UNA CAMPANYA PER INCENTIVAR EL COMERÇ LOCAL AQUESTES FESTES

Hi prenen part una seixantena de comerços

DILLUNS 04 DESEMBRE 2023

L’Ajuntament d’Agramunt, amb la col·laboració dels comerciants, engega aquest divendres 8 de desembre una campanya de promoció econòmica per tal d’incentivar les compres als comerços de la localitat. La iniciativa compta amb la participació de més de seixanta establiments.

Amb el lema A Agramunt per Nadal, regala comerç local, els comerços repartiran butlletes amb tres boles que s’hauran de segellar en tres establiments diferents, prèvia compra mínima de 20 euros. Un cop plenes i amb els tiquets de compra corresponents es podran canviar per una bola de Nadal a l’Oficina de Turisme d’Agramunt.

Les boles, ubicades dins d’una urna, contenen premis amb vals de descompte per valor de 5, 10, 20 i 50 euros per gastar als comerços adherits; entrades de cinema i teatre, i marxandatge d’Agramunt. Mentre que les boles no premiades, s’hauran de dipositar en una altra urna per participar al sorteig que organitza la Unió de Botiguers. En total, hi ha més de 700 premis directes.

Les butlletes es podran bescanviar a l’Oficina de Turisme fins el dia 5 de gener de 2024 o fins a exhaurir existències. En total, hi ha 2.500 boles de Nadal.

Tant les bases de concurs com els comerços adherits es poden consultar a la web https://www.agramunt.cat/campanya-nadal