Actualitat

ENCESA DE LES LLUMS DE NADAL

Aposta per l’estalvi energètic amb llums de baix consum i apagades programades

DIVENDRES 01 DESEMBRE 2023

Aquest divendres, 1 de desembre, s'ha fet l'encesa de les llums de Nadal, un acte amb el qual es vol donar el tret de sortida a les activitats previstes per aquestes festes.

La il·luminació s’ha col·locat als principals eixos viaris, així com al centre històric, on, a la plaça de l’Església, hi ha l’arbre de Nadal, que s’encendrà el proper 8 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal.

L’altre punt neuràlgic és la plaça del Pou, on d’acord amb els comerciants, s’hi ha instal·lat una estructura gegant que permet la interacció per tal d’incentivar el pas per aquesta zona. Es tracta d’una bola lluminosa, de grans dimensions i baix consum. Un criteri que també s’ha seguit en els nous panells instal·lats als principals carrers de la vila a patir dels dissenys creats per artistes agramuntins i les noves tires de llum led. Així, s’ha adquirit una nova flor de lis i un altre de torró i xocolata, seguint així amb el projecte de renovació de l’enllumenat nadalenc a partir de dissenys propis i inspirats en motius locals.

També en vistes a l’estalvi energètic, està previst que la il·luminació nadalenca s’apagui a les 10 de la nit.