Embarrat- Festival de creació contemporània

Del 27 de maig al 5 de juny de 2022, tindrà lloc al Museu Trepat de Tàrrega la vuitena edició del festival Embarrat. Creació Contemporània.

Una programació artística que dedicarem íntegrament a reivindicar la figura i l’obra del poeta i artista urgellenc Guillem Viladot.

Guillem Viladot (1922-1999), des de la perifèria de Ponent, va ser un artista inigualable que destacà pel seu pensament avantguardista, iconoclasta i rebel en un període —les postimetries del franquisme— en el qual planava, per les comarques lleidatanes, un leridanismo ranci, moralitzant i insuportable.

És per això que, en l’any en què es commemora el centenari del seu naixament, l’Embarrat revisitarà i abraçarà, des de la mirada contemporània dels i les artistes més emergents, l’obra i el pensament d’aquest creador polifacètic i universal, alhora que oferirà al públic una programació de qualitat, en què l’art, la poesia, la música i el pensament activaran, des de les naus industrials i modernistes del Museu Trepat de Tàrrega, els engranatges de la cultura.

Museu Trepat (Tàrrega)
  • Quan 28/05/2022
  • On Museu Trepat (Tàrrega)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal