Premis Literaris Lleida 2022

Presentació de la proposta "Estimat amic, rebuda la teva... (De V a V: d’un temps, d’una amistat)"

Per tradició els premis literaris tenen l’objectiu d’esperonar la creació dels autors i ser una plataforma útil per donar a conèixer la seva obra i facilitar-ne, a més, la publicació final, que és, en definitiva, el que dóna sentit a una obra, arribar als lectors.

L’Ajuntament de Lleida, en el convenciment que aquest és un excel·lent canal per atènyer aquestes fites, va instaurar fa molt de temps dos premis literaris en aquest sentit i els va dedicar a dos gèneres fonamentals: la poesia i l’assaig, dos gèneres que donen notícia de la normalitat cultural d’un país.

Enguany, a la celebració dels premis se suma la commemoració literària del centenari del naixement de Guillem Viladot.

Per aquest motiu, dins elmarc dels Premis literaris Vilaot hi serà present, i es presentarà la proposta literària ESTIMAT AMIC, REBUDA LA TEVA... (De V a V: d’un temps, d’una amistat).

Es tracta d'una creació de Rosa Mesalles i estarà interpretada pels actors Annabel Castan i Pep Planas, i l'acompanyament musical de la formació LleidArt Ensemble, amb Jordi Larios a la part audiovisual, i la complicitat i participació d'Eduard Batlle, Teresa Ibars, Camil·la Minguell, Pau Minguet, Ramon Sistac, Joan Ramon Veny, Carme Vidal i Miquel Viladegut. 

L'acte de lliurament dels Premis Literaris 2022 es farà a les 19h a la Seu Vella (nau central) amb entrada lliure i gratuïta.
(Es prega arribar 20 minuts abans de l’inici de l’acte).

Seu Vella (Lleida)
  • Quan 18/11/2022 de 19:00 a 21:00
  • On Seu Vella (Lleida)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal