El president de la Generalitat visita Lo Pardal

La visita s'ha realitzat en motiu del centenari del naixement de Guillem Viladot

Visita del president de la Generalitat a Lo Pardal
Visita del president de la Generalitat a Lo Pardal

DIVENDRES 20 MAIG 2022

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat la Fundació Privada Guillem Viladot "Lo Pardal", acompanyat del president de l'entitat, Jordi Viladot, i el seu director, Pau Minguet i els membres del patronat de la Fundació amb qui també s’ha reunit per donar continuïtat a l’activitat més enllà d’aquest 2022.

Durant la seva visita, el president de la Generalitat  ha destacat l'obra del poeta visual agramuntí i el fet que és un artista total: "He quedat molt impressionat per un artista total, amb tantes expressions artístiques diferents. Crec que és molt recomanable que tothom pugui visitar aquests espais que llueixen, especialment, aquest any amb el centenari i amb tots els actes que es fan".

El president prèviament va visitar l'Ajuntament d'Agramunt acompanyat pel delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez i el president del Consell Comarcal de l'Urgell, Gerard Balcells. A l'ajuntament ha saludat als treballadors,  i s'ha reunit amb la corporació municipal. També ha signat el llibre d'honor a la sala de Plens.

La visita s'ha fet amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l'escriptor i poeta visual, Guillem Viladot.

Galeria d'imatges