Agr'auto

Agr'auto, la Fira del Vehicle d'Ocasió d'Agramunt a finals de febrer, destaca com un vibrant esdeveniment que ressalta les avantatges dels cotxes usats i seminous, amb cinc expositors locals, més de cent vehicles, atraccions per als nens i una trobada solidària de motards organitzada per l'Associació Motorrons.

La Fira del Vehicle d'Ocasió d'Agramunt, Agr'auto, se celebra a finals de febrer. Es tracta d'un certamen destinat a posar en valor el cotxe usat i seminou, un tipus de producte amb un mercat en alça, ja que ofereix al consumidor la possibilitat d'adquirir un vehicle en bon estat a un preu força més assequible que un de nou.agr'auto.JPG

Agr'auto compta amb la presència de cinc expositors locals que mostren a la fira més d'un centenar de vehicles distribuïts entre el pavelló firal i una carpa exterior. La fira es complementa amb un espai d'atraccions per als més petits i parades d'alimentació.

En els darrers anys, compta amb la implicació de l'Associació Motorrons, que organitza diumenge al matí una multitudinària trobada de motards amb una ruta pels municipis veïns. La trobada té un component solidari, ja que la recaptació de l'esmorzar es dona a una entitat sense ànim de lucre.