38è Carnaval Agramunt - MEX-MUNT, La Vila està que crema

10è CONCURS DE XURRITAPES DE CEBA

Torna el 10è concurs de xurritapes de ceba amb un canvi de format, aquest any es concentrarà en tan sols 4 dies. Del 25 al 28 de gener. Vols provar les millors tapes de la vila? Tapa + Beguda (copa de vi, aigua o quinto) = 4€

InstaStory CRNV24 (1).jpg

Els dies 25, 26, 27 i 28 Agramunt acollirà el 10è Concurs de tapes de Ceba. Un dels actes que donen inici al nostre carnaval.

Els establiments participants han elaborat unes tapes inspirades amb la cultura mexicana, el tema del carnaval 2024. Els participants d'aquesta edició són: Cafè Guau, Forn Camats, Blanc i Negre 2 i Old Dreams.

A cada establiment es podrà trobar un punt de votació on poder valorar la tapa de l'1 al 10 segons dos ítems:

- El seu gust.

- El seu aspecte. 

Cada ítem tindrà el seu propi premi que designarà com a millor tapa del carnaval del 2024. Els premis anomenats XurriMicheline (pel millor gust) i XurriFridaKaloh (pel millor aspecte).

Entre tots els comensals que visitin i demanin les Xurritapes, es sortejaran diferents àpats. Els guanyadors seran anunciats el proper 2 de febrer de 2024 al pavelló durant el concurs "Com Pica!!!".

Els establiments tenen temps per enviar les seves propostes fins al dia 15 de gener de 2024 per poder fer la distribució de material i preparació dels díptics.

Podeu consultar les bases del concurs de Xurritapes de ceba a continuació:

BASES CONCURS XURRITAPES DE CEBA

Ben aviat podreu trobar les tapes i establiments participants.

DÍPTIC ESTABLIMENTS - CONCURS DE TAPES.

Comparteix amb nosaltres les teves imatges de les Xurritapes a través de les xarxes:
#10xurritapesdeceba #carnavalagramunt2024

Salut, tapes i força ceba!!!