38è Carnaval Agramunt - MEX-MUNT, La Vila està que crema

CARNAVAL INFANTIL

Els més petits de cada casa podran gaudir també del millor carnaval de les terres de ponent. Els dies previs al carnaval i els dies 9 i 10 de febrer, la comissió ha preparat diferents actes per fer gaudir els més petits.

Es dóna el tret de sortida al carnaval infantil les setmanes prèvies amb la visita de la Reina Xurripampi i els Dòminos a les escoles de la Vila i de la ribera, on faran entrega de les consignes que hauran de complir la setmana de carnaval. Les consignes són les següents:

Dilluns 5Per amagar la cara de son, posa’t una màscara al front.
Dimarts 6Si no t’agrada matinar i et costa pentinar, a l’escola amb pijama hauràs d’anar.
Dimecres 7Si un mexicà et vols semblar, un barret qualsevol al cap hauràs de portar!
Dijous 8Si un bon Mariatxi et vols assemblar, un cinturó ben lluent hauràs de portar i per tapar una mica el nas, un bigoti et pintaràs.
Divendres 9Si la Xurripampi no vols fer plorar i el Farines recuperar, prepara la disfressa i les ganes de gresca perquè això serà una GRAN FESTA!

L'acte central del carnaval infantil tindrà lloc el divendres al matí, a partir de les 9:30h, amb la Rua infantil. La comitiva reial carnavalera recolliran pels centres educatius d'Agramunt a tots els infants del poble i es dirigiran fent un seguici pels carrers de la vila fins arribar al pavelló firal on la comissió ha organitzat la ja tradicional xocolatada gràcies a la col·laboració de les empreses: Xocolata Jolonch, Caprabo, BonArea Agramunt, Natura i dietètica i Detercom. Seguidament, podran gaudir amb el grup d'animació amb la companyia Alea Teatre.

Per als més petits, els nens i nenes de la llar d'infants, s'ha organitzat juntament amb l'AFA de l'Era la visita de la Reina Xurripampi i els Dòminos per celebrar l'arribada del Carnaval.

De cara el dissabte 10 de febrer, a les 11:30 del matí, hi haurà una animació infantil obert a tothom per poder saltar i ballar lluint les millors disfresses del carnaval 2024.

381E0212-C5FA-40BA-AF71-A68DDFEC3F41.jpeg