38è Carnaval Agramunt - MEX-MUNT, La Vila està que crema

CONCURS COM PICA!!!

Torna el concurs de menjar, però aquest cop amb una variant ben picant. La cultura mexicana és sinònim de picant, per aquest motiu la comissió de carnaval ha preparat un concurs de menjar tapes de natxos picants de diferents graus. A continuació us en expliquem tots els detalls.

WhatsApp Image 2024-01-25 at 11.13.40.jpegEl pròxim divendres 2 de febrer de 2024, a partir de les 20h del vespre, al pavelló firal acollirà el 1r concurs de picant. El segon acte organitzat per la comissió de carnaval pel 38è Carnaval d’Agramunt.

El concurs consisteix a ser el primer a acabar-te una tapa de natxos amb salsa picant. Hi haurà tres rondes i a cada ronda s'augmenta el grau de picant. La primera persona que aconsegueix menjar-se tots els natxos amb picant, serà la guanyadora.

Per poder participar has d'haver-te llegit les bases, les podreu trobar a continuació:


BASES CONCURS DE MENJAR COM PICA!!!

T’hi atreveixes? inscriu-te en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS AL CONCURS HOT PICANTE

També pots venir com espectador i provar els natxos amb els quals els participants estan competint i si tu i el picant no sou gaire amics, també te’ls podràs menjar amb formatge o amb alvocat. Hi haurà servei de barra i podràs passar una bona estona amb companyia gaudint de l’espectacle.

IMPORTANT!!!

Els aliments que es consumiran al concurs NO SON APTES PER A PERSONES CELÍAQUES, ALERGICS ALS FRUITS SECS O INTOLERÀNCIES A LA LACTOSA.

El ingredients:

Aigua
Llet
Yogurt
Vinagre
All
Comí
Oli oliva
Pebre vermell
Guindilla
Natxos (poden contenir traces de farina i fruits secs)