El Nostre Carnaval

La trama del carnaval 2024

Vols saber la història que ha elaborat la comissió. No et perdis cap detall del que passa en aquest capítol. El 38è carnaval Agramunt està ple de sorpreses.

Després d'unes vacances de Nadal intenses, la comitiva reial decideix activar-se per organitzar un nou carnaval. El nostre carnaval.

F836B5A4-6B9F-4867-ADCE-66B1B5202C36.jpegQuan tots els Dòminos eren a la sala de reunions, es van adonar que hi faltava en Farines, el típic Dòmino desmanegat que quan falta es fa notar. Un dels seus companys el recordava haver vist al pub per darrer cop. Ningú en sabia res més i decideixen prosseguir amb la reunió on en Carpetes, el Dòmino secretari que li agrada tenir-ho tot en ordre i sota control, llegeix l'ordre del dia. No gaire extensa. Tan sols dos punts. El primer, escollir el tema del carnaval. El segon, precs i preguntes. Quan de sobte un correu electrònic interromp.

El contingut del correu electrònic sobta a tota la sala:

"A L'ATENCIÓN DEL REI CARNASTOLTAS.

Su majestad, me temo comunicarle que hemos secuestrado a su amigo "El Harinas".

Si usted llama a la policia, su amigo va a morir. Para rescatar a su amigo, tiene que colaborar con nosotros.

Pongase en contacto con nosotros por vídeo en la deep web para que le comuniquemos las demandas. Le recordamos por la seguridad e integridad de su amigo, que POR-FA-VOR, colabore con nosotros.

Att: Los Secuestradores.

!VIVA MEXICO CABRONES!"

...

(Pròximament, es desvetllarà la segona part de la trama)