Festa Major 2023

En aquest espai trobareu la informació referent a la Festa Major d'Agramunt 2023, com ara el programa o formularis d'inscripció a les diverses activitats que es duran a terme entre els dies 31 d’agost i 4 de setembre.

En aquest espai trobareu el programa de la Festa Major d’Agramunt, que enguany es durà a terme els dies 30 d’agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre i que inclourà una varietat emocionant d'activitats i esdeveniments per a totes les edats. No us perdeu cap detall d'aquest esdeveniment únic!

application/pdf Llibret festa major Agramunt 2023 (2).pdf — 19123 KB

Com cada any, ens trobem al Carrer Ensenyament per la popular pintada de murals de la Festa Major d'Agramunt; activitat que hi dona el tret de sortida.

Cal realitzar una inscripció prèvia mitjançant aquest formulari per poder participar-hi, triant un dels dos torns disponibles. L'organització tindrà en compte les peticions horàries, però en cap cas seran les definitives.

Primer torn: de 9 a 11 h.
Segon torn: d'11:30 a 13:30 h.

Cada grup ha de dur el seu material (pots, pinzells, llapis...)

Recordeu que poden participar a l'activitat els nens i nenes en edat compresa als cursos d'infantil i primària. En cas de quedar parets lliures per pintar, es valorarà que puguin participar-hi joves a partir de 1r d'ESO.

INFORMACIÓ NOVETAT
Aquest any neix el mural cooperatiu com a novetat. En aquest espai comú s'hi podran inscriure aquelles famílies que no tenen grup per fer la pintada de murals. 
L'organització destinarà una paret per a totes aquelles famílies que ho sol·licitin on podrà realitzar de forma conjunta un mural proposat per la comissió de festes.

Cal remarcar que aquest espai estarà perquè els nens i nenes pintin i puguin conèixer altres infants de la vila durant l'activitat. Les famílies interessades en aquest espai hauran de dur el seu material.

Data límit d'inscripció dilluns 28 d'agost de 2023.

Arriba una nova edició del bàsquet 3x3, organitzat pel Bàsquet Agramunt Club.

El bàsquet 3x3 és una versió més petit i ràpida del bàsquet tradicional, jugada amb només tres jugadors per equip en lloc dels cinc habituals. Aquest esport es juga en una pista més petita i amb regles lleugerament diferents de les del bàsquet de cinc contra cinc.

Aquesta Festa Major se celebra una nova edició del torneig. Per participar-hi, s'han de fer equips de 3 o quatre persones (indicar a la inscripció).

Categories

  • Categoria mini (edat d'escolarització primària)
  • Promoció (ESO i Batxillerat)
  • Adulta (majors de 18 anys)

Inscripcions

El dia 2 de setembre sortirà des del Passeig Josep Brufau una nova edició de la Transiscar d’Orientació. En aquest espai trobareu el full amb tota la informació necessària per gaudir d’aquesta activitat esportiva.

application/pdf Cartell Transiscar Orientacio 2023.pdf — 12135 KB