Inscripcions 34a pintada de murals

Com cada any, ens trobem al Carrer Ensenyament per la popular pintada de murals de la Festa Major d'Agramunt; activitat que hi dona el tret de sortida.

Cal realitzar una inscripció prèvia mitjançant aquest formulari per poder participar-hi, triant un dels dos torns disponibles. L'organització tindrà en compte les peticions horàries, però en cap cas seran les definitives.

Primer torn: de 9 a 11 h.
Segon torn: d'11:30 a 13:30 h.

Cada grup ha de dur el seu material (pots, pinzells, llapis...)

Recordeu que poden participar a l'activitat els nens i nenes en edat compresa als cursos d'infantil i primària. En cas de quedar parets lliures per pintar, es valorarà que puguin participar-hi joves a partir de 1r d'ESO.

INFORMACIÓ NOVETAT
Aquest any neix el mural cooperatiu com a novetat. En aquest espai comú s'hi podran inscriure aquelles famílies que no tenen grup per fer la pintada de murals. 
L'organització destinarà una paret per a totes aquelles famílies que ho sol·licitin on podrà realitzar de forma conjunta un mural proposat per la comissió de festes.

Cal remarcar que aquest espai estarà perquè els nens i nenes pintin i puguin conèixer altres infants de la vila durant l'activitat. Les famílies interessades en aquest espai hauran de dur el seu material.

Data límit d'inscripció dilluns 28 d'agost de 2023.