Endinsa't a Agramunt

Endinsa't a Agramunt

Vols submergir-te en la història i la cultura d'Agramunt? Endinsa't a Agramunt et convida a un recorregut guiat pels carrers i places més emblemàtiques del centre històric de la vila.

9E0F8327-8421-4F8B-AA89-7F4836AD982F.jpgSortida des de l'Oficina de Turisme d'Agramunt i durant aproximadament 1 h i 30 min, un guia acompanya als nostres visitants pels carrers i places més emblemàtiques del centre històric de la vila.

Durant el recorregut es visita: Plaça del Pou -Carrer Sió -Pl. Església -Ajuntament (façana) -Pl. del Mercadal -Portalada i interior de l’Església de Santa Maria -Capella de la Verge dels Socors -Retaule barroc del Roser -Talla romànica de la Marede Déu del Castell -Refugi antiaeri de l’Església de Sta. Maria -Pl. del Mercat -Pl. Onze de Setembre -Pl. Pare Gras  i el tram de muralla

Visites concertades a l'Oficina de Turisme d'Agramunt (973391089)

Visites guiades els caps de setmana

Dissabtes i diumenges, Agramunt ofereix una visita guiada oberta a tothom, amb sortida des de l’Oficina de Turisme a les dotze del migdia.

Escull entre dos tipus de visita:

  • El primer tipus de visita ofereix un itinerari pel conjunt patrimonial de la vila, que inclou els principals elements patrimonials, edificis singulars, carrers i places de la vila, i que combina elements de patrimoni medieval, patrimoni barroc, espais de memòria o elements vinculats a la ruta de l’aigua.Té un preu de cinc euros per persona i una durada d’una hora i mitja.
  • El segon tipus de visita ofereix una visita guiada a l’església de Santa Maria i al refugi antiaeri construït al seu subsol. Té un preu de tres euros per persona i una durada d’uns 40/45 minuts.