Presentació

Presentació

Coneix l'Oficina de Turisme d'Agramunt i els serveis que ofereix.

Benvinguts a la pàgina web de Turisme Agramunt, el portal de l'Ajuntament d'Agramunt destinat a difondre les activitats turístiques liderades des de l'Oficina de Turisme. A través de rutes, visites i guies, l'Oficina de Turisme d'Agramunt us convida a descobrir el nostre patrimoni, els nostres pobles, la nostra història i la natura que envolta el municipi d'Agramunt.

Pl. del Pou.JPGQuè som i què fem?

Som una oficina de turisme de titularitat municipal. Formem part de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, així com de la xarxa d’oficines de turisme de la comarca de l’Urgell, de la xarxa d’oficines de la Ruta del Cister, i de la Xarxa d’Oficines del Patronat de Turisme Ara Lleida.

Què oferim i a qui ens adrecem?

Com totes les oficines de turisme, oferim dues tasques principals: la de front office atenent a visitants, i la de back office planificant i dinamitzant la destinació.

Els públics als quals ens adrecem són de cinc tipus: els visitants de fora, els veïns als qui oferim informació turística però també informació ciutadana, les entitats i institucions locals amb les que col·laborem en tota mena d’actes, els actors turístics de la zona amb qui treballem per tal que guanyin en competitivitat, i finalment els professionals del turisme, professors o entitats de fora que organitzen activitats per venir-nos a veure.

Com podeu accedir als nostres serveis?

Venint presencialment a l’Oficina de Turisme, situada a l’edifici de l’antiga bàscula municipal, a la Plaça del Pou s/n d’Agramunt.
Horari actual d’atenció al públic (subjecte a canvis)
Dimarts, Dimecres i Dijous: 9h a 14h
Divendres: 9h a 14h i 17h a 19h
Dissabte i Diumenge: 10h a 14h

Contactant-nos telefònicament durant l’horari d’obertura.
Telèfon: 973 391 081

Contactant-nos vint-i-quatre hores al dia via mail, via plataformes de ressenyes, o per les xarxes socials. En l’actualitat gestionem les adreces de correu electrònic turisme@agramunt.cat, info@parcderiella.cat i el formulari de contacte de la web rutadelsio.cat. També som els administradors del perfil d’instagram @valldelsio, operatiu durant el primer semestre de l’any 2022.

Consultant la informació que haguem generat. Consultant les diferents webs o subwebs a les que tenim accés per gestionar els continguts. Pàgina web principal: https://www.agramunt.cat/el-municipi/turisme
Altres webs gestionades: https://www.rutadelsio.cat.