Els Estudis

Els Estudis

Consulteu aquí quina és l'oferta formativa de l'EMMA, ofereix una visió completa dels programes educatius i les oportunitats disponibles per als estudiants interessats a aprendre música a l'Escola Municipal de Música d'Agramunt.

L'escola ofereix formació musical a partir dels 3 anys, amb INICIACIÓ 1, on els nens s'inicien de manera dinàmica i divertida al món musical a través de cançons, jocs i moviment. A INICIACIÓ 2 (5 anys), la formació continua amb una hora setmanal centrada en dansa, moviment, rítmica i iniciació al llenguatge musical.

L'Aprenentatge Bàsic (AB) consta de dos cursos, AB 1 i AB 2, destinats als alumnes de 6 a 7 anys (1r i 2n de Primària).

El Nivell Elemental consta de quatre cursos (NE1 a NE4), generalment corresponents a 3r a 6è de Primària, centrant-se en l'aprenentatge musical amb llenguatge musical, instrument i agrupacions instrumentals per proporcionar una formació completa des de diferents àmbits.

L'etapa de Nivell Mitjà, dirigida a alumnes de 12 a 16 anys, compren quatre cursos amb classes de llenguatge musical, cant coral, instrument, agrupació instrumental i música de cambra.

La Preparació al Grau Professional (PGP) a l'Escola Municipal de Música d'Agramunt és un programa dissenyat per preparar els estudiants per a les proves d'accés als conservatoris.

La formació proporcionada per l'EMMA s'adapta a les expectatives individuals dels estudiants adults, permetent-los gaudir de la música mentre desenvolupen les seves habilitats.