L'Era

Presentació

La titularitat del nostre Centre és municipal. L’Ajuntament d’Agramunt és el responsable jurídic del seu funcionament i finançament.

L'ERA (227 de 232).jpgLa Llar d’Infants l’Era està ubicada al carrer Asgous núm. 22, a la part  est d’Agramunt. L’edifici, de nova construcció,  es va inaugurar l’any 2017 i es va construir per substituir el que abans acollia la Llar d’Infants Nins i que, arran de les inundacions de l’any 2015, va quedar inhabilitat com a centre educatiu. Aquest nou edifici ha estat construït a partir de fusta tractada i amb un sistema de climatització d’alta eficiència energètica amb un bon sistema d’aïllament i renovació d’aire.

L’escola disposa de 5 aules i un gran espai interior anomenat La Plaça. Cada aula acull un espai i així tenim el Niu on hi ha els nadons, l’Espai Sensorial, l’Espai Creatiu, l’Espai Psicomotriu, l’Espai Descoberta i l’Espai Llum que a la vegada fa de dormitori per fer les migdiades. Cada aula té el seu lavabo i dos vàters per als infants. També té accés directe al canviador que és compartit amb l’aula paral·lela.

Es disposa també d’un Espai Migdia (on s’hi menja), la Plaça (espai polivalent on s’hi fan diverses activitats), una cuina, dos trasters, un lavabo adaptat, una sala de professors, un despatx, un vestidor i un lavabo i canviador per a les educadores.

L’espai exterior és un pati-jardí i disposa d’un gran sorral, un hort, una font i un gran porxo on hi conflueixen totes les aules.