Reserves tiquets Aules

Aula de la Xocolata i el Vi

Es tracta d'un nou espai que s'ha creat aquest 2022. L'Aula de la Xocolata i el Vi és un espai que oferirà al visitant tastos i demostracions amb xocolates d'Agramunt i vins de la DO Costers del Segre. 

L'espai està ubicat a la plaça del Mercat, dins l'Espai Guinovart. Un magnífic espai on gaudir de l’exposició i obra de Guinovart, i descobrir els paisatges del vi de la DO Costers del Segre i els obradors de xocolata d’Agramunt. 

Aquesta és la programació prevista d'aquesta aula:

Dissabte 8 d'octubre

11.00 h- Descobrim la Xocolata! Un passeig pels orígens del cacau i la xocolata pels més petits de la mà dels alumnes del cicle formatiu de Forneria, Pastisseria i Confiteria de l'INS RIBERA DEL SIÓ d'Agramunt. Un tast per nenes i nens de 7 a 12 anys.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/descobrim-la-xocolata

 

16.30 h- Escumosos i xocolates. Tast d’escumosos de la DO Costers del Segre i productes de xocolata de Torrons Roig d’Agramunt

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/escumosos-i-xocolates

 

18.00 h- Macabeus i torrons de xocolata. Tast de vins elaborats amb raïm macabeu de la DO Costers del Segre i torrons de xocolata de Torrons Fèlix. 

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/macabeus-i-torrons-de-xocolata-amb-la-do-costers-del-segre-i-torrons-felix

 

19.30 h- Negres i xocolates. Tast de vins negres de la DO Costers del Segre i Jolonch xocolata a la Pedra.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/negres-i-xocolates-amb-do-costers-del-segre-i-xocolata-jolonch

Diumenge 9 d'octubre

11.00 h- Descobrim la Xocolata! Un passeig pels orígens del cacau i la xocolata pels més petits de la mà dels alumnes del cicle formatiu de Forneria, Pastisseria i Confiteria de l’INS RIBERA DEL SIÓ d'Agramunt. Un tast per nenes i nens de 7 a 12 anys.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/descobrim-la-xocolata-aula-de-la-xocolata-i-el-vi

 

12.30 h- Art, vins i xocolates. Tast de vins del Celler Mas Blanch i Jové (DO Costers del Segre) i la col·lecció de xocolates Art & Tradició de Virginias, tot coneixent la Vinya dels Artistes, un singular i ambiciós projecte impulsat pel celler.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/art-vins-i-xocolates-amb-el-celler-mas-blanch-i-jove-torrons-virginias

17.30 h- Tast de Productes de Xocolata del Forn Camats. De la mà de Josep Camats coneixerem el productes més típics i originals d'un dels obradors d'Agramunt.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-productes-de-xocolata-del-forn-camats-amb-josep-camats

Document Actions