Aula del Gust
L'Aula del Gust és un espai ubicat dins del Pavelló Dolç on s'hi fan demostracions de pastisseria en directe i tastos guiats de productes dolços.
Per aquest espai passen anualment pastissers, cuiners i xocolaters de reconegut prestigi i també és l'espai on els torronaires d'Agramunt presenten les novetats de la temporada.
Consulteu la programació d'aquesta edició i degusteu la millor gastronomia dolça del moment.
Dissabte 12 d’octubre
11.00 – 12.00 Gelatto Collection by Torrons Vicens amb Alfredo Machado.
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/gelatto-collection-by-torrons-vicens-amb-alfredo-machado
12.30 – 13.30 Final del Primer Campionat Nacional "Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco"
Entrada lliure fins a omplir aforament.
16.30 – 17.30 El torró i les seves possibilitats a la cuina amb Zoe Valero de Torrons Fèlix i Borja López
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/el-torro-i-les-seves-possibilitats-a-la-cuina-amb-zoe-valero-de-torrons-felix-i-borja-lopez
17.45 – 18.45 Torrons ecològics i vins dolços de la DO Empordà amb Àngel Lluch de Torrons Àngel&Lluch i La Gastronòmica
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-ecologics-i-vins-dolcos-de-la-do-emporda-amb-angel-lluch-de-torrons-angellluch-i-la-gastronomica
19.00 – 20.00 Lleida: producte i territori amb Diego Alías de Ca l'Amador. Sessió patrocinada per la Federació Catalana DOP - IGP
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/lleida-producte-i-territori-amb-diego-alias-de-ca-lamador
Diumenge 13 d'octubre
10.30 – 11.30 De la Xocolata Jolonch al torró, amb David Gil, de I+Desserts
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/de-la-xocolata-jolonch-al-torro-amb-david-gil-de-idesserts
11.45 – 12.45 La millor Pasta de Te d’Espanya 2024 amb Jordi Farrés i Àngel Jubete de Virginias
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/la-millor-pasta-de-te-despanya-2024-amb-jordi-farres-i-angel-jubete
13.00 – 14.00 Els usos i la importància dels fruits secs en els torrons, de la tradició a la innovació amb Saray Ruiz, pastissera i directora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona
16.30 – 17.30 Pastisseria a 4 mans amb Lluís Costa i Albert Roca del Colectivo21Brix
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/pastisseria-a-4-mans-amb-lluis-costa-i-albert-roca-del-colectivo21brix
18.00h - 19.00 Un torró de campionat amb Alexis Garcia de 100% Hojaldre i Millor Mestre Artesà d'Espanya 2024
Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/un-torro-de-campionat-amb-alexis-garcia-de-100-hojaldre-i-milllor-mestre-artesa-despanya-2024