Reserves tiquets Aules

Aula del Gust

L'Aula del Gust és un espai ubicat dins del Pavelló Dolç on s'hi fan demostracions de pastisseria en directe i tastos guiats de productes dolços.

Per aquest espai passen anualment pastissers, cuiners i xocolaters de reconegut prestigi i també és l'espai on els torronaires d'Agramunt presenten les novetats de la temporada.

Consulteu la programació d'aquesta edició i degusteu la millor gastronomia dolça del moment.

Dissabte 7 d’octubre

11.30 – 12.30 Postres amb torró amb Rafa Delgado.

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/les-postres-de-rafa-delgado

12.45 – 13.45 Postres amb torrons clàssics i presentació de les novetats de Torrons Vicens amb David Gil de I+Desserts

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/postres-amb-torrons-classics-i-presentacio-de-les-novetats-de-torrons-vicens

16.30 – 17.30 Cuina creativa dolça i salada amb Zoe Valero de Torrons Fèlix i Sergi Aritzeta, del restaurant El Truc

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/cuina-creativa-dolca-i-salada-amb-zoe-valero-i-sergi-aritzeta

17.45 – 18.45 Torrons de xocolata amb Lluc Crusellas, d'Eukarya Xocolata i World Chocolate Masters 2022

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-de-xocolata-amb-lluc-crusellas

19.15 – 20.15 Bomboneria d'autor inspirada en els torrons més clàssics amb Libertad Santiago d'Efímera Chocolates

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/bomboneria-dautor-inspirada-en-els-torrons-mes-classics-amb-libertad-santiago

Diumenge 8 d'octubre

11.15 – 12.15 Creativitat  i Xocolates Jolonch, amb Alfredo Machado, pastisser d'Albert Adrià

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/creativitat-i-xocolates-jolonch-amb-alfredo-machado

12.45 – 13.45 David Seijas, sommelier, amb DO Pla de Bages per Àngel&Lluch

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-angellluch-i-la-do-pla-de-bages-amb-angel-lluch-i-david-seijas

16.30 – 17.30 Les postres de Nadal amb Jordi Farrés i Joan Santacreu, amb Virginias

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/les-postres-de-nadal-amb-jordi-farres-i-joan-santacreu-de-torrons-virginias

17.45 – 18.45 El torró com a ingredient amb Miquel Guarro, cap de pastisseria de Hofmann Barcelona

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/el-torro-com-a-ingredient-amb-miquel-guarro-cap-de-pastisseria-de-hofmann-barcelona