Reserves tiquets Aules

Aula del Gust

L'Aula del Gust és un espai ubicat dins del Pavelló Dolç on s'hi fan demostracions de pastisseria en directe i tastos guiats de productes dolços.

Per aquest espai passen anualment pastissers, cuiners i xocolaters de reconegut prestigi i també és l'espai on els torronaires d'Agramunt presenten les novetats de la temporada.

Consulteu la programació d'aquesta edició i degusteu la millor gastronomia dolça del moment.

Dissabte 12 d’octubre

11.00 – 12.00 Gelatto Collection by Torrons Vicens amb Alfredo Machado.

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/gelatto-collection-by-torrons-vicens-amb-alfredo-machado

12.30 – 13.30 Final del Primer Campionat Nacional "Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco"

Entrada lliure fins a omplir aforament.

16.30 – 17.30 El torró i les seves possibilitats a la cuina amb Zoe Valero de Torrons Fèlix i Borja López

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/el-torro-i-les-seves-possibilitats-a-la-cuina-amb-zoe-valero-de-torrons-felix-i-borja-lopez

17.45 – 18.45 Torrons ecològics i vins dolços de la DO Empordà amb Àngel Lluch de Torrons Àngel&Lluch i La Gastronòmica

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-ecologics-i-vins-dolcos-de-la-do-emporda-amb-angel-lluch-de-torrons-angellluch-i-la-gastronomica

19.00 – 20.00 Lleida: producte i territori amb Diego Alías de Ca l'Amador. Sessió patrocinada per la Federació Catalana DOP - IGP

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/lleida-producte-i-territori-amb-diego-alias-de-ca-lamador

Diumenge 13 d'octubre

10.30 – 11.30 De la Xocolata Jolonch al torró, amb David Gil, de I+Desserts

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/de-la-xocolata-jolonch-al-torro-amb-david-gil-de-idesserts

11.45 – 12.45 La millor Pasta de Te d’Espanya 2024 amb Jordi Farrés i Àngel Jubete de Virginias

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/la-millor-pasta-de-te-despanya-2024-amb-jordi-farres-i-angel-jubete

13.00 – 14.00 Els usos i la importància dels fruits secs en els torrons, de la tradició a la innovació amb Saray Ruiz, pastissera i directora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/els-usos-i-la-importancia-dels-fruits-secs-en-els-torrons-de-la-tradicio-a-la-innovacio-amb-saray-ruiz-pastissera-i-directora-de-lescola-de-pastisseria-del-gremi-de-barcelona

16.30 – 17.30 Pastisseria a 4 mans amb Lluís Costa i Albert Roca del Colectivo21Brix

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/pastisseria-a-4-mans-amb-lluis-costa-i-albert-roca-del-colectivo21brix

18.00h - 19.00 Un torró de campionat amb Alexis Garcia de 100% Hojaldre i Millor Mestre Artesà d'Espanya 2024

Reserva de tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/un-torro-de-campionat-amb-alexis-garcia-de-100-hojaldre-i-milllor-mestre-artesa-despanya-2024