Reserves tiquets Aules

Aula del Gust

L'Aula del Gust és un espai ubicat dins del Pavelló Dolç on s'hi fan demostracions de pastisseria en directe i tastos guiats de productes dolços.

Per aquest espai passen anualment pastissers, cuiners i xocolaters de reconegut prestigi i també és l'espai on els torronaires d'Agramunt presenten les novetats de la temporada.

Consulteu la programació d'aquesta edició i degusteu la millor gastronomia dolça del moment.

Dissabte 8 d’octubre

11:30 – 12:30h -Torrons i xocolata amb els joves pastissers Arnau Arboix i Josep Esturí (Taula dolça-Associació de pastissers d’Osona). Taula Dolça és una associació de recent creació que reuneix a pastissers, xocolaters i cuiners de postres de la comarca d’Osona. Taula Dolça, presentarà i tastarem una versió del Torró d’Agramunt en forma de pastís  i un divertit bombó elaborat amb xocolata a la pedra.

 Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-i-xocolata-amb-els-joves-pastissers-arnau-arboix-i-josep-esturi-taula-dolca-associacio-de-pastissers-dosona

 

13:00 – 14:00h-  Torrons Vicens: col·lecció 2022.  En companyia del prestigiós pastisser David Gil, ens endinsarem i tastarem les noves creacions de Torrons Vicens i ens mostrarà com fer algunes postres sorprenents amb torró.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-vicens-coleccio-2022

 

16:30 – 17:30h- Cuina de postres amb Torrons Fèlix. El torró és un producte cada vegada més present a la proposta dolça de molts restaurants. Zoé Valero i el Restaurant Celler de Montsonís ens mostraran les moltes possibilitats del torró a la cuina dolça.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/cuina-de-postres-amb-torrons-felix

 

18:00 – 19:00h - Torrons Àngel&Lluch amb caves i vins Parés Baltà. Torrons, caves i vins són probablement els productes més representatius del Nadal. En aquest tast gaudirem de l’essència i passió pel natural amb els torrons Àngel & Lluch d’Agramunt i  els caves i vins  ecològics i biodinamics del Celler  Parés Baltà al Penedès

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/torrons-angellluch-i-caves-pares-balta

 

19:30 – 20:30h - El torró d’Agramunt i la Xocolata a la Pedra a la cuina amb Arnau París (Torrons Virginias). Arnau París és un dels cuiners de moda, participa setmanalment al programa Cuines de Tv3 i lidera projectes gastronòmics singulars. Arnau París ens mostrarà receptes fàcils per poder fer a casa amb el Torró d’Agramunt i la Xocolata a la Pedra.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/el-torro-dagramunt-i-la-xocolata-a-la-pedra-a-la-cuina-amb-arnau-paris-i-torrons-virginias

Diumenge 9 d'octubre

11:30 – 12:30h - Reaprofitament a la cuina de postres amb Eva Feliu, Aürt Barcelona (*). Tot i la seva joventut, Eva Feliu és una reconeguda cuinera de postres. Responsable de la cuina dolça de l’Aürt Restaurant de Barcelona, un establiment amb una cuina molt essencial i a on la sostenibilitat és un valor molt important. Us imagineu unes postres elaborades amb el pinyol d’un nespre?

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/reaprofitament-a-la-cuina-de-postres-amb-eva-feliu-de-laurt-barcelona

 

13:00 – 14:00h- Xocolata Jolonch. De la mà de Maria Fidalgo, descobrirem les noves xocolates amb probiòtics Di&Vi, un concepte creat pel Campió del Món de Pastisseria Jordi Bordas i l’especialista en salut Xevi Verdaguer, amb la garantia de qualitat de Xocolata Jolonch

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/xocolata-jolonch-tast-de-noves-xocolates-amb-probiotics-divi

 

16:30 – 17:30h- Tast de torrons Roig i vins de la DO Costers del Segre. Des de l’any 1922, la família Roig elabora torrons de qualitat de manera artesana i tradicional a la vila d’Agramunt. La DO Costers del Segre, la configuren un conjunt de 7 territoris a la llera del riu Segre i el Pirineu de Lleida.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-torrons-roig-i-vins-de-la-do-costers-del-segre

 

18:00 – 19:00h- Bean to bar, tancant cercles amb el cacau Joan Baixas, Amazing Chocolate. De la mà de Joan Baixas, expert pastisser i xocolater de Barcelona, coneixerem el concepte “Bean to Bar”, una manera d’entendre el conreu, la compra i el tractament del cacau en origen, i tastarem xocolates elaborades amb cacaus singulars i de diferents orígens.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/bean-to-bar-tancant-cercles-amb-el-cacau-amb-joan-baixas-damazing-chocolate

 

19:30 – 20:15h- Torronaire d’Honor 2022, presentat per Pep Palau. El Torronaire d’Honor és l’acte estel·lar de la Fira del Torró d’Agramunt. És el moment  en què la figura dels Torronaires d’Agramunt  adquireix la dimensió històrica que mereix. És el moment en què s’enalteix l’ofici de torronaire, atorgant el títol més preuat i esperat de l’any, el de Torronaire d’Honor.

Amb la presència de l’alcaldessa d’Agramunt i de les autoritats locals i comarcals, els Torronaires d’Agramunt celebren l’acte més lluït del calendari anual.

Document Actions