Reserves tiquets Aules

Aula del Tast

És l'espai ubicat al Pavelló Agroalimentari, on s'hi fan tastos guiats de productes alimentaris artesans, de qualitat i de proximitat, com ara vins, caves, cerveses, licors, mels i formatges.

Les sessions van a càrrec del expositors del pavelló amb la conducció del gastrònom Pep Nogué.

Consulteu la programació d'aquesta edició i degusteu la millor gastronomia dolça del moment.

Dissabte 8 d'octubre

11:45 -12:30 h- Serra la Vall: rosa mosqueta i safrà. Serra la Vall (@serralavall) és una explotació única a Espanya de conreu de rosa mosqueta i safrà. Situada a Rubió de Dalt, elaboren productes agroalimentaris amb aquests productes  com a ingredients

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/serra-la-vall-rosa-mosqueta-i-safra

13:00 h- Tast de cerveses artesanes. A Cervesa Artesana Matoll (www.matoll.cat), promouen la cervesa com a producte de proximitat, sostenible i de qualitat i elaboren els seus productes amb ingredients de proximitat

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-cerveses-artesanes-amb-cerversa-artesana-matollhttps://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-cerveses-artesanes-amb-cerversa-artesana-matoll

17:00 h- El Xuixo de Girona amb Torró d’Agramunt- Julià Castelló (www.xuixocastello.com), és probablement  el millor ambaixador del Xuixo de Girona, i ens explicarà la història del Xuixo de Girona, tot tastant el Xuixo farcit amb Torró d’Agramunt de Virginias (www.virginias.es)

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/el-xuixo-de-girona-amb-torro-dagramunt 

 

18:15 h- Molí la Vansa: tradició, territori i sostenibilitat. El reconegut cuiner Arnau París, ens presentarà el seu projecte més personal, on ha recuperat paisatges d’oliveres i de vinya per produir olis i vins d’alta qualitat de manera tradicional i amb bones pràctiques ambientals. (www.molilavansa.com)

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/moli-la-vansa-tradicio-territori-i-sostenibilitat

19:30 h- Presentació del Vi Bellpuig, Celler Montsec. La història en comú i l’agermanament entre els pobles d’Artà (Mallorca) i Os de Balaguer, ha servit d’inspiració al Celler Montsec per crear el vi Bellpuig, elaborat amb els raïms de les històriques vinyes de Bellpuig de les Avellanes (www.cellermontsec.com)

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/presentacio-del-vi-bellpuig-celler-montsec

Diumenge 9 d'octubre

11:45 h- Tast de caves i torrons d’Agramunt. Caves i torrons són dos dels productes més representatius del Nadal. Celler Maset (www.maset.com) ens proposarà un tast de caves propis i torrons elaborats a Agramunt.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-caves-i-torrons-dagramunt

 

13:00 h- Vins de pagès i formatges artesans. Celler Matallonga (www.cellermatallonga.cat) ens guiarà i ens mostrarà les singularitats dels vins de pagès. L’acompanyarà Formatges Camps de Palau d’Anglesola (www.formatgescamps.com) , una formatgeria de Palau d’Anglesola amb ramat propi.

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/vins-de-pages-i-formatges-artesans

17:00 h- Tast de licors i torrons artesans. De la mà d’Elixirs de Ponent (www.elixirsdeponent.com) i Torrons Fèlix (www.torronsfelix.com) gaudirem d’un tast on maridarem torrons artesans i excel·lents amb licors naturals i de proximitat

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-licors-i-torrons-artesans

18:15 h- Tast de cerveses artesanes. Òscar Silva de la Vella Caravana (www.lavellacaravana.cat), taverner i cerveser, ens introduirà a l’univers de la cervesa artesana, tot tastant cerveses artesanes elaborades al seu obrador de Menàrguens

Reserva tiquets: https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-cerverses-artesanes

 

 

           

 

 

Document Actions