Serveis d'interès

Aquest espai està compost per tres seccions principals: el mapa de serveis del municipi d'Agramunt, el catàleg d'entitats locals i la carta de serveis de l'Ajuntament d'Agramunt. L'objectiu que es persegueix, doncs, és el de proporcionar a les persones interessades informació útil sobre els diversos serveis que s'ofereixen a la nostra vila.

L'objectiu de les Cartes de Serveis és el d'oferir informació entenedora a la ciutadania sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament i tenir en compte les expectatives dels ciutadans en el disseny d'aquests serveis. Anualment, totes elles són avaluades i revisades, ja que constitueixen un instrument viu, sotmès a un seguiment i avaluació periòdica i transparent. Són també una eina de gestió, ja que implica respondre millor a les necessitats i expectatives de les persones usuàries del servei i permet manifestar el seu rendiment i eficàcia públicament.
Un catàleg d'entitats local és una col·lecció organitzada i estructurada d'informació que descriu diferents organitzacions o associacions del municipi. Aquests catàlegs s'utilitzen per a fins de referència, identificació, classificació i recopilació d'informació detallada sobre les entitats incloses en ells.

application/pdf ENTITATS AGRAMUNT DIRECTORI (4).pdf — 177 KB

Aquest catàleg, elaborat per les Regidories de Lleure i d’Educació, té com a finalitat informar de les diverses activitats i extraescolars dirigides a persones d’entre 0 i 20 anys que es duen a terme durant el curs escolar al municipi.

application/pdf file-1.pdf — 9386 KB