Certificació IdCat

L’Administració digital, a prop teu.

WhatsApp Image 2024-07-09 at 12.23.47.jpegL’Ajuntament d'Agramunt és Entitat de Registre d'IdCat, oferint així un nou servei a la ciutadania per a la tramitació del certificat digital. L'IdCat és un sistema d'identificació electrònica que permet a les persones físiques autenticar-se en línia de forma segura i privada davant de les administracions públiques i altres entitats adherides.

Els ciutadans que vulguin obtenir el seu certificat digital IdCat poden fer-ho a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Agramunt, en el següent horari:

• Dimarts a dijous: de 9:00 a 14:00 h

Amb l'IdCat, els ciutadans poden realitzar diversos tràmits en línia de forma segura i còmoda, com ara consultar el seu expedient electrònic, presentar sol·licituds i instàncies, realitzar pagaments electrònics o signar documents electrònics.

Amb la incorporació al sistema IdCat, l'Ajuntament d'Agramunt dóna un pas més en la seva aposta per la modernització i la simplificació dels tràmits administratius, posant a l'abast de la ciutadania un servei àgil i accessible. Per a més informació, podeu consultar al webhttps://suport-eridcat.aoc.cat/hc/ca/articles/4417106737553-Requisits-per-sol-licitar-l-idCAT-Certificat.